От извесно време се чува леко виене от скоростите на 3 и 5 маслото е на около 8000км. някои ако може да препоръча някаква добавка.147 1.9 jtd
Известие
Collapse
No announcement yet.
Виене на скоростите
Collapse
X
-
Колега за да ти виат скоростите,демек нивото на маслото или вискозитета на маслото е намаляло,или следващия мамонт да ти виат гумите-зимни гуми с висок грайфер.Но така както го обясняваш,че вие само на 3 и 5,поне аз такъв проблем съм нямал колега,нека по запознатите да се изкажат.156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon
Comment
-
За кое масло по-точно става дума? На двигателя или на скоростите?Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Колега новото масло,добави ли го или го смени? Историята помни голяма трагедия при мен-течноста на хидравликата беше по-намаляла и майсторчето-ми то ако е червено,ето това става и ми доля,да ама не маслото се пресече и айде смяна.156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon
Comment
-
Първоначално публикувано от Slavi TD-to Покажи съобщениеОт извесно време се чува леко виене от скоростите на 3 и 5 маслото е на около 8000км. някои ако може да препоръча някаква добавка.147 1.9 jtd
На едно обороти ли вие или няма значение. Спира ли виенето или променя ли се с промяната ма скороста. На място като матиснеш и пуснеш педала на съединителя вие ли пак има ли промяна в шума. На другите скорости вие ли дали по слабо или изобщо не вие.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Карай така без да сменяш нищо това което може да е причини виенето са малки дупчици по повърхността на зъбните колела. Което не е болка за умиране и кутията ти може да изкара сигурно и 60к км Ако ти се занимава по принцип ако се махне капака на скоростите може да се развие 5-тата и да се извади да се огледа как са зъбите дали няма нещо износено. Поне така става лесно и безболезнено.
Относно отстраняването на виенето без ремонти може да пробваш с някоя присадка аз лично съм ползвал на ХАДО това дето го пишат че запълва дупки и хлабини е измама но определено повлиява върху шума на кутията към по добро.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
Comment